doğru sizin bebeğiniz için klasik müzik çalmak gerektiğini mi?

Ben, ben Mozart Vivaldi her şeyi oynadım, o da hareket etmeyeceğini yaptım. . . Ama en kısa zamanda biz de etrafında deli gibi zıplayan başlayacağız pop müzik veya rock yaparım. . . onu o klasik müzik hareket etmeyen bir fark yaratabilir mi?

3 Responses to “doğru sizin bebeğiniz için klasik müzik çalmak gerektiğini mi?”

  1. R C Says:

    O, olsa bile çok dolaşırım değil müziği duyabiliyorum. pop Belki bas / gürültülü sesler / rock ona daha uyanık yapar:)

  2. xbleedingx4xux@sbcglobal.net Says:

    Onun hareket etmemesi önemli değildir. Bebekler işitme çok iyi gelişmiş (bağlı olarak ne kadar ileri elbette birlikte) ve o olasılığı çok onun için yüksek sesle çünkü pop ya da rock olumsuz bir şekilde tepki olabilir ve “dışarıda” hareket ettirerek elde etmeye çalışır. Yolu yoktur emin onu göremiyorum çünkü eğer bir iyi ya da kötü bir şey için söylemek için. :) Ben çok fazla olsa ama belki biraz doğal olarak yüksek sesle müzik kapatmak ve bu değişikliklerin bir şey olmadığını görmek dert olmaz mıydı?

  3. Dennis A Says:

    Ne hakkında konuştuğumu biliyorsun. Bir müzik öğretmeni olarak ben ve bebeğiniz piyano veya keman çalmak değil garanti olasılıkla bir rock yıldızı olmak için büyüyecektir.Sadece mesaj Bebeğinize vereceğim velileri çok sıkıcı insanlar vardır. Hiçbir bilimsel kanıt yoktur ki karın konuşmacı yapışmasını ve bazı müzikal deha yaratacak müzik. Kötü biraz düşünmek istekleri için istemez bu. o olurdu eğer Bence, “NASIL HAKKINDA TUTMAK orada OK!

Leave a Reply